Image Alt

Hotell Refsnes Gods

vinsmaking, ostefat, vin til ost

Godsfredag “ost- og vinsmaking” 20. september

Kl. 19.30 – 21.00 denne fredagen vil vi prøve oss frem med 4 viner til 4 typer ost – blåmugg, chevre, fast ost (for eksempel Parmesan) og en halvfast ost (for eksempel Brillat Savarin). Det blir både hvitvin, rødvin, søtlig vin og bobler.

Det blir naturligvis også servert både brød, kjeks og kjøkkensjefens chutney. Ingen skal behøve gå sultne fra denne smakingen! Vi avslutter med litt petits fours i baren, enten til kaffe eller annet godt å drikke etter eget ønske.

Pris kr 595 pr person inkluderer 4 viner med tilhørende oster og kaffe med petits fours.
Påmelding til post@refsnesgods.no eller ved å bestille her.

Velkommen til en smakfull og lærerik Godsfredag.

You don't have permission to register