Image Alt

Hotell Refsnes Gods

Kunst, kunstomvisning, Bleken

Gratis kunstomvisning

Kunst inspirerer og gir ro i sjelen. Vi er stolte av Refsnes Gods spennende samling av samtidskunst. Vi har over 400 kunstverk av fler enn 90 kunstnere som er utplasserte på gjesteværelser og i samtlige fellesarealer. I Restaurant Munch henger 8 originale verk av Edvard Munch. Hvert gjesterom er utsmykket av sin egen kunstner, noe som gir hvert rom sitt eget uttrykk. Det er hele tiden et poeng å få frem bredden og variasjonen i samtidskunsten. Kunstnerne og deres arbeider er minst like forskjellige som gjestene. Det skal være spennede å åpne døren til rommet første gang, hvordan er “mitt” roms kunstner?
Hotellets kunstsamling utvikles stadig og det er alltid plass til flere gode bilder.

I løpet av våren blir det noen lørdager med gratis omvisning av hotellets kunst.
På disse omvisningene ser vi på noen av bildene og rekker en tur innom vinkjelleren og ser på flasker med kunst. Vi går også gjennom noe av  hotellets over 250 års historie. Det er Widar Salbuvik som er forteller og omviser og han presenterer også mer enn gjerne Refsnes-frisen, som er en flott hyllest til Mosse-industrien. Maks 25 deltakere.

Se ledige datoer og bestill plass her.

You don't have permission to register