Image Alt

Hotell Refsnes Gods

winemakers dinner, vinaften, vinkjeller

Winemakers dinner 27. mars

Glad i Italia og god mat og vin?
Velkommen til Winemakers-dinner med Montresor«lille-lørdag» onsdag 27. mars kl 19.00.
Denne onsdagskvelden er vi så heldige å få vinmaker Edoardo Montresor fra Giacomo Montresor fra Verona, Veneto i Italia på besøk. Vi nyter 4 retters middag og 5 glass vin til den svært hyggelige pris kr 800.
Først serveres en rosa, boblende aperitiff, Montresor Rosé Royal Brut, så en Soave Classico til hummerravioli, Valpolicella classico Ripasso til Osso Bucco, Amarone til vellagrede oster og måltidet avsluttes med Recioto til en deilig sjokolade- og bærdessert. Underveis vil Eduardo fortelle litt om vingården og de ulike vinene vi blir servert. De bruker ingen kjemiske sprøytemidler eller plantevernmidler.
Vi sitter på langbord, men vi lar naturligvis venner sitte sammen.
Ønsker du å overnatte har vi spesialtilbud på enkeltrom til kr 750 og dobbeltrom for to til kr 995, og Østfolds beste frokost er inkludert i prisen.
Påmelding til post@refsnesgods.no eller T. 69 27 83 00.

Velkommen til en fantastisk Italia-kveld.

You don't have permission to register