Image Alt

Menyer

Menyer

Kjøkkenet er Refsnes Gods’ hjerte.

Kjøkkenet er Refsnes Gods’ hjerte. Kjøkkensjefen mes sin «hvite brigade» legger sin sjel i å tilberede gourmet måltider basert på sesongens beste råvarer. Og resultatene serveres med stolthet! Vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Østfolds rike spiskammers. Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarer, så gjør vi det for deg.

middagsrett på resturanten hos Refsnes gods

Grand Meny

Vår syvretters meny er basert på sesongens utvalgte råvarer, og endres derfor med jevne mellomrom. Du kan velge fra to retter til syv retter. Grand Meny serveres i Restaurant Munch mandag til lørdag kl. 18.00 – 22.00. Vi anbefaler alle å reservere bord på forhånd, dette må alltid gjøres dersom det er 8 eller flere som skal spise i restauranten.

Selskapsmenyer

Selskaper på åtte eller over bes bestille meny på forhånd og kan i tillegg til Grand Meny velge mellom våre to selskapsmenyer. Disse menyene er alle velegnet til både bryllup, feiring og fest.

Bar- og lunsjmeny

Denne menyen har et rikt utvalg av spennende kontinentale retter og noen tradisjonelle norske retter. Vi har også mat tilpasset de små, til halv pris. Barmeny serveres mandag-lørdag kl 12-22. Vennligst bestill i resepsjonen.

Vinkart

Vår unike vinkjeller er viden kjent og inneholder til enhver tid over 7000 flasker. Vinkjelleren i sin nåværende form ble påbegynt rundt 1970 og har hele tiden blitt opprettholdt etter alle kunstens regler. Denne langsiktige tenkning gjør at vi ofte handler vin for mange år frem i tid. Det gir oss en enestående tilgang på modne viner som du knapt finner maken til.

På vakre vår- og sommerdager kan du nyte vår uteservering som er åpen fra kl. 12-22 mandag til lørdag. Vi byr på en stor og vakker hage med deilig fjordutsikt – og på menyen vil du finne gode og rimelige retter og drikke. Vår flotte Paviljong i hagen er ypperlig til sommerfester, bryllup og jubileer. I Paviljongen kan vi dekke til ca. 60 personer.

Vi ønsker deg velkommen til Refsnes Gods. God appetitt!

You don't have permission to register