14. mars Winemakers Dinner med Albert Seltz, Alsace
Hjertelig velkommen til Winemakers Dinner 14. mars i hotellets Vinkjeller. Vinmakeren selv, Albert Seltz som er 14. generasjons eier, gleder seg til å fortelle oss om vinhuset, det enestående Zotzenberg terroir og om vinene vi skal smake på. Alsace ambassadør i Norge, Lionel Diss, kommer også til å være til stede denne kvelden. Han vil fortelle oss – på fransk vis – om alt som gjør Alsace-regionen til en av de vakreste og mest spennende i Frankrike.
Normalt velger vi viner etter menyen som kjøkkenet lager, men denne kvelden snur vi på rollene. Våre kokker legger hovedfokuset på godsaker fra hav og sjø, så dette blir en helt suveren kveld for alle sjømat- og Alsace-entusiaster.
14. mars Winemakers Dinner med Albert Seltz, Alsace
Hjertelig velkommen til Winemakers Dinner 14. mars i hotellets Vinkjeller. Vinmakeren selv, Albert Seltz som er 14. generasjons eier, gleder seg til å fortelle oss om vinhuset, det enestående Zotzenberg terroir og om vinene vi skal smake på. Alsace ambassadør i Norge, Lionel Diss, kommer også til å være til stede denne kvelden. Han vil fortelle oss – på fransk vis – om alt som gjør Alsace-regionen til en av de vakreste og mest spennende i Frankrike.
Normalt velger vi viner etter menyen som kjøkkenet lager, men denne kvelden snur vi på rollene. Våre kokker legger hovedfokuset på godsaker fra hav og sjø, så dette blir en helt suveren kveld for alle sjømat- og Alsace-entusiaster.