Image Alt

Aktiviteter og opplevelser

Refsnes Gods

Aktiviteter for kropp og sjel!

Vil du delta på vinsmaking eller vinseminar eller oppleve en romantisk weekend?
Vi viser også gjerne frem hotellets spennende samling av samtidskunst.
Har du egne ønsker? Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme dem!

  • Velkommen til Winemakers-dinner med Montresor«lille-lørdag» onsdag 27. mars kl 19.00. Denne onsdagskvelden er vi så heldige å få vinmaker Edoardo Montresor fra Giacomo Montresor fra Verona, Veneto i Italia på besøk.

  • Forsommeren er ofte den beste tiden på Jeløy, da er det ekstra grønt og frodig  Kulturlandskapet på Søndre Jeløy med sine store gårder, åkre og vakre trær langs Kyststien, er svært innbydende område å gå, løpe eller rusle tur i.

  • Gratis kunstomvisning på Refsnes Gods. Kunst inspirerer og gir ro i sjelen. Vi er stolte av Refsnes Gods spennende samling av samtidskunst. Over 400 kunstverk av fler enn 90 kunstnere er utplassert på gjesteværelser og i samtlige fellesarealer.

  • Ost- og vinsmaking 20. september. 4 viner til 4 typer ost - blåmugg, chevre, fast ost (for eksempel Parmesan) og en halvfast ost (for eksempel Brillat Savarin). Det blir både hvitvin, rødvin, søtlig vin og bobler.

  • Kontakt oss for å bestille kick-off, konferanse, møter eller samlinger på nyåret. Skal dere avvikle arrangementet før påske kan vi tilby hyggelig Vinterkampanjepris.

  • På noen utvalgte fredager klokken 19.30 møtes man i vår unike vinkjeller. Nyt en 4-retters gourmetmiddag med vinkurs under middagen. Måltidet starter med en appetittvekker og 1 glass med noe sprudlende.

  • Finn roen i historiske omgivelser et steinkast fra Oslofjorden. Nyt late dager med deilige måltider og godt drikke.Bruk tiden til å oppsøke kunstopplevelser, flott turterreng, strender med Kyststi- eller bare slapp av med en avis eller en god bok –

You don't have permission to register