Restaurant Munch

Mandag – lørdag 18.00 – 22.00 (kjøkkenet stenger 21)
Lunsj: Tirsdag – lørdag 12.00 – 16.00

I den gamle hovedbygningens første etasje ligger Restaurant Munch idyllisk til. En klassisk restaurant i duse farger prydet med åtte verk av Edvard Munch. Vår velstelte hage åpenbarer seg utenfor store vinduer. Og fra innbygget glassveranda kan du nyte solnedgangen over Oslofjorden. På vakre vår- og sommerdager kan du nyte vår uteservering. Vi byr på en stor og vakker hage med deilig fjordutsikt – og på menyen vil du finne gode og rimelige retter og drikke.

Restaurant Munch - Refsnes Gods
Restaurant Munch ved Refsnes Gods
A la carte ved Restaurant Gods
Deilig rett fra vårt anerkjente kjøkken
Servitør Refsnes Gods
Dessert i pent porselen - Restaurant Munch
Servitør serverer Afternoon tea til hotellgjester

Selskap og bryllup

Opptil 8 stuer og saler
10 – 80 personer

Enten du skal arrangere en intim, privat feiring eller en storslått firmafest har Refsnes Gods det perfekte lokalet til nettopp ditt arrangement. Med gjestfrihet og profesjonalitet i alle ledd har Refsnes Gods bidratt til de gode minnene i 250 år. Vi en lang rekke vellykkede selskap bak oss.

Festsalen Kongesalen ved Refsnes Gods
Kongesalen oppdekt til fest
Servitør serverer nydelige retter
Selskap i Refsnes Gods vinkjeller
Spisestuen Soba
Hagen ved Hotell Refsnes Gods
Selskapslokale Refsnes Gods

Vinkjeller

18 personer

Både omgivelser og innhold gjør vinkjelleren på Refsnes Gods unik i Norsk sammenheng. De tykke mursteinsveggene og takhvelvingen er de opprinnelige fra 1767 da huset ble bygget, og med et vinutvalg som er et av Norges største. Vinkjelleren ble opprinnelig brukt som kjøkken, så i taket kan man se en rund stålplate som dekker hullet etter avtrekket fra den opprinnelige, vedfyrte komfyren. Røret går gjennom søylen i restauranten og Kongesalen til en skorstein i taket. Veggene er den originale grunnmuren til hovedhuset. Det er mulig å arrangere private selskaper i vinkjelleren og med jevne mellomrom holder også vår dyktige sommelier vinkurs med 4-retters middag i dette unike lokalet. Datoer for vinkursene blir publisert på vår hjemmeside.

 

 

Selskap i Refsnes Gods vinkjeller
Vinkjelleren er dekket til selskap
Hotellgjester ser på vinutvalget
Oppdekt i Refsnes Gods vinkjeller
Vinkjelleren på Refsnes Gods
Inngangen til Refsnes Gods vinkjeller

Tilbud og pakker

Afternoon Tea på herskapelige Refsnes Gods

Lørdag og søndag fra 13.00 – 16.00

Vi serverer delikate fingersandwicher, nybakte scones, hjemmelaget syltetøy, clotted cream, søte delikatesser og kaker som serveres på etasje-fat sammen med ditt valg av te.

Servitør serverer Afternoon tea til hotellgjester
Te skjenkes til gjest

Utsøkte måltider i historiske omgivelser

Refsnes Gods har dannet rammen rundt storslåtte feiringer i 250 år. Mat og vin har hele tiden vært i fokus her hos oss og mang en gjest har latt seg imponere. Både av vår rikholdige vinkjeller og av vårt anerkjente kjøkken. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

Langbord er dekket i herskapelig Kongesalen

Vinkurs med 4-retters middag

På noen utvalgte fredager klokken 19.30 møtes vi i vår unike vinkjeller. Her er det takhvelvinger fra 1700-tallet og tykke stenvegger fylt opp med 1000-vis av vinflasker. Dette er en av Norges flotteste og sannsynligvis den vinkjeller med lengst historie.

Vinkjeller - Refsnes Gods