Restaurant Munch

Mandag – lørdag 18.00 – 22.00 (kjøkkenet stenger 21)
Lunsj: Tirsdag – lørdag 12.00 – 16.00

Restaurant Munch ligger idyllisk til i den gamle hovedbygningen på godset. En klassisk restaurant i duse farger, dekorert med åtte verk av Edvard Munch. Vår velstelte hage er synlig gjennom store vinduer, og på fine dager kan du nyte uteserveringen i den store vakre hagen. Glassverandaen gir utsikt til solnedgangen over Oslofjorden. Restaurantens meny består av nydelige retter og menyer med fine drikkealternativer.

Restaurant Munch - Refsnes Gods
Dessert i pent porselen - Restaurant Munch
Servitør Refsnes Gods
Deilig rett fra vårt anerkjente kjøkken
Servitør serverer Afternoon tea til hotellgjester

Tilbud og pakker

Selskap og bryllup

Opptil 8 stuer og saler
10 – 80 personer

Enten du skal arrangere en intim, privat feiring eller en storslått firmafest har Refsnes Gods det perfekte lokalet til nettopp ditt arrangement. Med gjestfrihet og profesjonalitet i alle ledd har Refsnes Gods bidratt til de gode minnene i 250 år. Vi en lang rekke vellykkede selskap bak oss.

SoulXL, en kraftpakke innen blues og soul, leverer gripende tolkninger av legendariske låter låter av artister som Willie Dixon, Sam Cook, BB King, Bill Withers, Ray Charles og flere.
Med Arild Sandberg, vokal og gitar, Roger Jacobsen på bass, og André Banini på trommer, utgjør trioen et dynamisk ensemble.

Kongesalen oppdekt til fest
Festsalen Kongesalen ved Refsnes Gods
Servitør serverer nydelige retter
Hagen ved Hotell Refsnes Gods
Selskap i Refsnes Gods vinkjeller

Hotellets vinkjeller

18 personer

Både omgivelser og innhold gjør at vinkjelleren på Refsnes Gods er unik i Norsk sammenheng. De tykke mursteinsveggene og takhvelvingen er de opprinnelige fra 1767 da huset ble bygget, og med et vinutvalg som er et av Norges største.
Vinkjelleren ble opprinnelig brukt som kjøkken, så i taket kan man se en rund stålplate som dekker hullet etter avtrekket fra den opprinnelige, vedfyrte komfyren. Røret går gjennom søylen i restauranten og Kongesalen til en skorstein i taket. Det er mulig å arrangere private selskaper i vinkjelleren og med jevne mellomrom holder også vår dyktige sommelier vinkurs med 4-retters middag i dette unike lokalet.

 

Selskap i Refsnes Gods vinkjeller
Vinkjelleren er dekket til selskap
Hotellgjester ser på vinutvalget
Oppdekt i Refsnes Gods vinkjeller
Vinkjelleren på Refsnes Gods
Inngangen til Refsnes Gods vinkjeller

Afternoon Tea på herskapelige Refsnes Gods

Lørdag fra kl. 13.00 – 16.00

Vi serverer delikate fingersandwicher, nybakte scones, hjemmelaget syltetøy, clotted cream, søte delikatesser og kaker som serveres på etasje-fat sammen med ditt valg av te.

Servitør serverer Afternoon tea til hotellgjester
Te skjenkes til gjest

Skalldyraften på herskapelige Refsnes Gods

Minimum 8 personer
Lokaler av ulik størrelse

Vi skreddersyr gjerne et flott arrangement i herskapelige omgivelser på godset. Om dere ønsker å være for dere selv, så har vi lokaler av ulik størrelse for 10 til 80 personer.

Skalldyrplatå inneholder:
Naturell hummer og sjøkreps, kamskjell sashimi, reker, hvitvinsdampede blåskjell og taske-krabbe. Serveres med brød, salsa, majones og aioli.

(med forbehold om sesong og tilgjengelighet)

 

 

Et godt måltid nytes i Refsnes Gods hage
Servitør serverer nydelige retter

Kakebestilling

Vi lager kaker på bestilling til ditt arrangement.

Ta kontakt med oss, så planlegger si sammen etter ditt ønske.

Nydelige små kaker på etasjefat

Vinkurs med 4-retters middag

På noen utvalgte fredager klokken 19.30 møtes vi i vår unike vinkjeller. Her er det takhvelvinger fra 1700-tallet og tykke stenvegger fylt opp med 1000-vis av vinflasker. Dette er en av Norges flotteste og sannsynligvis den vinkjeller med lengst historie.
Måltidet starter med et 1 glass med noe sprudlende, og her vil man få en introduksjon til vinens verden. Deretter vil man til forrett, hovedrett, ost og dessert bli servert to ulike viner, såkalt vertikal smaking, til hver rett.

Gjester i vinrommet
Vinkjelleren er dekket til selskap

Utsøkte måltider i historiske omgivelser

Refsnes Gods har dannet rammen rundt storslåtte feiringer i 250 år. Mat og vin har hele tiden vært i fokus her hos oss og mang en gjest har latt seg imponere. Både av vår rikholdige vinkjeller og av vårt anerkjente kjøkken. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

Langbord er dekket i herskapelig Kongesalen