Hotellrom

Alle våre 61 hotellrom er utsmykket med originale kunstverk av fremragende nordiske kunstnere. Hos oss finner du både enkeltrom, dobbeltrom og familierom, men vi er aller mest stolte av våre superiorrom med egen balkong og sjøutsikt. For ikke å glemme våre enestående suiter designet rundt originale kunstverk av Håkon Bleken, Frans Widerberg, Jacob Weidemann og Therese Nortvedt. Fra havestuen kan du nyte utsikten mot Oslofjorden eller ta en tur ned til stranden. I hagen er det gode muligheter for både leker og spill. Eller kanskje du bare vil la tankene vandre i skyggen av et tre?

Praktisk informasjon

Innsjekk: 15.00
Utsjekk: 11.00

Frokost:
Mandag – Fredag: 07.00 – 10.00
Lørdag – Søndag: 08.00 – 11.00

Standard dobbeltrom

2 personer
Dobbeltseng

Standard dobbeltrom med 150cm dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rom er utsmykket med originale kunstverk av nordiske kunstnere. TV, dusj, kaffe/te tilgjengelig og minibar med godt utvalg av kvalitetsdrikke og snacks.

Superior

2 personer
Dobbeltseng

Superior dobbelrom med badekar, balkong og sjøutsikt. Alle 61 rom på Refsnes Gods er utsmykket med originale kunstverk av nordiske kunstnere. Hvert rom har sin kunstner, og du tilbringer natten i ditt eget lille galleri! Alle rom har dusj, TV, kaffe/te tilgjengelig og minibar med et godt utvalg av kvalitetsdrikke og -snacks. Alle rom er røykfrie. Superior rom har badekar og balkong med flott utsikt over hagen og Oslofjorden. Frokost inkludert.

Suite

2 personer
Dobbeltseng

Suite med utgang til hagen og utsikt mot Oslofjorden. Alle 61 rom på Refsnes Gods er utsmykket med originale kunstverk av nordiske kunstnere. Hvert rom har sin kunstner, og du tilbringer natten i ditt eget lille galleri! Alle rom har dusj, TV, kaffe/te tilgjengelig og minibar med et godt utvalg av kvalitetsdrikke og -snacks. Suitene har 180 cm brede senger, parkettgulv og en hyggelig salong. Suitene er individuelt utsmykket basert på kunst.

Seng

Familierom

Opptil 4 personer
Dobbeltseng, sovesofa

Alle 61 rom på Refsnes Gods er utsmykket med originale kunstverk av nordiske kunstnere. Hvert rom har sin kunstner, og du tilbringer natten i ditt eget lille galleri! Alle rom har dusj, TV kaffe/te tilgjengelig og minibar med et godt utvalg av kvalitetsdrikke og -snacks. Familierommet har 180 cm brede senger og 120 cm brede sovesofer og har parkettgulv.

Enkeltrom

1 person
Enkeltseng

Alle rom på Refsnes Gods er utsmykket med originale kunstverk av nordiske kunstnere. Hvert rom har sin kunstner, og du tilbringer natten i ditt eget lille galleri! Alle rom har dusj, TV, kaffe/(te tilgjengelig og minibar med et godt utvalg av kvalitetsdrikke og -snacks. Alle rom er røykfrie. Enkeltrom har 140 cm brede senger og parkettgulv. Frokost inkludert.