Refsnes Gods Challenge

Refsnes Gods Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuildingsaktivitet. Det er en energisk og variert aktivitet, der dere tar dere rundt på stedet for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe dere skal finne eller gjøre i området. Det laget som vanligvis vinner til slutt er de som forstår styrken av godt samarbeid, som har en sterk vilje til å vinne og er de er mest kreative. Lagene konkurrerer mot hverandre og har det gøy! Pris på forespørsel.

Vinsmaking

Opplev vår særegne vinkjeller med flere tusen flasker vin! Vinsmaking og/eller middag i vinkjelleren er en uforglemmelig opplevelse – omgitt av edle årganger helt fra 1822. Vi kan tilby en rekke smakemuligheter – for eksempel kun rødviner, hvite viner, musserende/champagne*, dessertviner eller en kombinasjon av dette etter ønsker.

  • Vinsmaking ca 1 time fra kr 725 (inkluderer 3 viner)

Sanselig sjokoladesmaking

Dere vil nyte håndlagede konfekter fra sjokolademisjonær Anne Kristin Bakke. Hun tar dere med på en reise i sjokoladesmakekunsten. Dere vil lære å ta alle sansene i bruk for å kjenne sjokoladens kvalitet, og dere vil oppleve at forskjellen på vanlig sjokolade og fin sjokolade er som forskjellen på saft og vin. Gjør noe som alle blir glade av – ta dere tid til nydelige smaker og gode sjokoladehistorier!
Foredrag kr 1 500,- + 150,- kr pr kuvert/person.

Kunstomvisning på Refsnes Gods

Kunst inspirerer og gir ro i sjelen. Vi er stolte av Refsnes Gods spennende samling av samtidskunst. Over 400 kunstverk er utplasserte på gjesteværelser og i samtlige fellesarealer, samt originale verk av Edvard Munch i «Restaurant Munch».  Ta en kunstpause og la deg inspirere!
30 minutter kr 750,-
60 minutter kr 1250,-

Polo på Kubbebrød Gård

Vi tilbyr alt fra gruppetimer, utdrikkningslag, firma events, til polospill og polokamper for dem som har holdt på litt lenger. Pris på forespørsel.

Herregårdslandskapet

– en vandring i natur, kultur og historie.

Interessert i tempelriddere, vikinghistorie eller krigshistorie? Eller naturens flora og fauna? Bli med kulturformidler Haakon Hattevig på en historisk vandring. En spennende aktivitet der man kan legge opp til stopp underveis. Pris fra ca kr 2000,-.

Seiling eller rib-tur?

Hva er bedre enn frisk sjøluft etter en krevende dag? Det renser hodet og man får ny energi… Av vår erfarne seiler får man et lite teorikurs om bord i tillegg til seiltrening. Seiling eller RiB – tur skreddersys etter antall deltagere. Pris på forespørsel.

Green hat challenge

Green Hat Challenge er en kreativ og morsom teambuilding. Det er en energisk og variert aktivitet, der du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.

Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så her handler det om prioritering og samhandling. Dette er teambuilding med kreative oppdrag!

Dinner game

Icebreaker som får fart på middagen. Gjør deres middag til noe mer. Engasjer alle. Skap herlige samtaleemner og konkurrer mot kollegaer.
Varighet 2×15 min.
Pris fra kr 350,- pr. person.

Akttegning eller skulpturkurs

Teori, visuelle virkemidler, form og anatomi Her er det mulighet til å tegne sitt eget kunstverk med aktmodell, eller skape sin unike skulptur i leire! Kunstneren Bruce Naigles veileder. Man kan utfolde seg i kunstnerens atelièr og få inspirasjon av nydelige skulpturer, masker og tegninger, eller man kan holde kurset på Refsnes Gods og inspireres av hotellets mange flotte kunstverk.
Pris kr 750,- pr person inkludert materiell. Fra 5-12 deltagere på skulpturkurs og Fra 5-18 deltagere på akttegning.

Maling & kreativitet

– teambuilding med pensel og lerret.

Vi utfordrer deltagernes kreativitet og evne til å formidle et budskap visuelt. Våre profesjonelle instruktører er klar med staffelier, lerret, maling, pensler og alpeluer. Vi starter med en kort innføring om maling, teknikk og uttrykk. Vi fordeler 2 til 4 personer per staffeli, så deltagerne kommer lettere i gang. Våre instruktører veileder og motiverer deltagerne underveis. Vi avtaler på forhånd et egnet tema, gjerne valgt fra konferansen eller bedriften, det være seg en utfordring, en visjon eller annet tema fra dagens program. Våre instruktører evaluerer arbeidene i etterkant og gjør klar for premieutdeling. Vi velger ut noen lag som skal gi en kort presentasjon av sitt verk overfor resten av gruppen. Premier til beste lag. Aktiviteten kan foregå ute eller inne, på hotellet eller i annet egnet lokale i nærheten, gjerne som en aperitiff før middagen.
Pris eks mva pr person:
Rigg & rydd: kr 5 000,-
Per person: kr 545,- (20 – 40 deltagere), kr 495,- (41 – 100 deltagere). Priser er uten mva

Escape room

Escape room er et teambuilding-spill der et team på 2-8 personer blir lukket inne i et rom og skal løse oppgaver og gåter for å komme seg ut før tiden renner ut. For å vinne må man fullføre et oppdrag gjennom å løse logiske oppgaver for å låse opp kister, skap og dører, som leder til nye hint, koder og oppgaver underveis. Å spille Escape Room krever lite fysisk aktivitet, og passer for de aller fleste. Pris: kr 380,- per person.

Olabil pimp & race

– verdens morsomste og mest miljøvennlige bilrace.

Olabil er gøy og bringer fram både glede og konkurranseinstinktet hos deltagerne. Arenaen står klar og vi deler gruppen i lag.som blir utstyrt med et sett med olabil chassis, flat pakkede pappesker, kniv, tape og farger. I første del av konkurransen skal lagene designe og bygge den tøffeste og råeste olabilen, gjerne teambasert, for dertter å konkurrere i et fartsfylt race mot de andre lagene. Innledende heat, semifinale etter antall lag, tilpasset antall lag som deltar. Fartskonkurransen foregår i egnet bakke eller flat bane nær hotellet.
Pris pr person eks. mva:
Rigg & rydd: kr 5 000,-
Per person: kr 575,- (20-50 pers), kr 525,- (51-100 pers).

Slå deg løs med rytmer!

Dans med en profesjonell danselærer. Med morsomme og enkle dansetrinn har alle det gøy med Salsa uansett form og alder. Man får brukt hele kroppen og man får en opplevelse av å være på fest i Latin Amerika! Pris på forespørsel.

De beste av de beste

– teambuilding som tenner konkurranseinstinktet.

Etter en lang dag i møterommet, vil en sosial og uhøytidelig konkurranse i frisk luft være stimulerende.  Øvelsene vil være varierte slik at alle på laget får en sjanse til å bidra med sine evner og/eller fysikk. Alle skal med! Lagene konkurrerer mot hverandre i et utvalg av varierte og morsomme øvelser, som f. eks. langskistafett, eplesanking med svømmeføtter, megapuslespill, gå planken, tårnbygging, tønnerulling, ølbollestafett, gåter, skjærgårdsscrabble, minefelt, kyst biathlon, tauknoting, petanque, pælesparking a la Drillo, tugs of war, og mange flere.
Priser eks.mva.:
Rigg & rydd: kr 6000,-
Per person fra: kr 575,- (20 – 50 deltagere) kr 525,- (51 – 100 deltagere).

Rebusløp og skattejakt

”Signum Grata – Jakten på Kryptogrammet” er en kombinasjon av rebusløp og skattejakt der Kryptogrammet skal fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny oppgave løses. Løsningen gir en kode og viser vei til neste oppgave. Oppgavene er svært ulike, her kreves analytisk tenking, kreativitet, barnelære og aller viktigst; samarbeid. Engasjerende og underholdende, passer for alle. Fra 5 – 150 personer. Pris på forespørsel.

«Mord på hotellet» eller bare en «kidnapping»?

I et rollespill er dere ”midt i handlingen”. Vi stiller med en gruppe skuespillere, som innehar både viktige og uviktige roller i den ”kriminelle” handlingen som har skjedd. Dere må være med å løse saken ved aktiv etterforsking, alt fra å sjekke alibier og motiver, til å undersøke rommene, vesker, biler osv. Fra ca 20- 200 personer. Pris på forespørsel.

En annerledes quis

– (Mentometerquiz) ”Busy Brain” er en lagkonkurranse hvor kreativitet og allmennkunnskap blir satt på prøve. Oppgavene er allsidige og engasjerende, og løses med logisk og analytisk tenking samt enkle hjelpemidler. Tilpasses hvert enkelt firma som for eksempel en produktpresentasjon eller ”bli-kjent-med-en-kollega”- oppgave. Fra 10-100 personer. Pris på forespørsel.

Escape tour

Finn og løs morsomme oppgaver rundt i bokser gjemt rundt i byen, hotellet eller eiendommen dere er på. Dere får med dere en ryggsekk pr. lag og skal her åpne en liten boks låst med hengelåser som ligger i denne. Dere får kun vite plasseringen av den første boksen. I hver boks ligger en oppgave som skal løses, samt et kart med litt historie og som viser veien til neste boks. Oppgaven går på tid!
Pris kr 8000,- inntil 20 personer, deretter 200 per person.

Escape box

Escape box en videreutvikling av konseptet Escape room, der mye av samme type logiske oppgaver er plassert i en boks. Dette gjør at spillet kan gjøres hvor som helst, og for så store grupper man selv ønsker, ved å benytte flere bokser. Spillet hjelper grupper å samarbeide og kommunisere underveis. Passer for 1-4 personer pr. boks.
Pris kr 8000,- inntil 20 personer, deretter kr 250,- per person.

Flerkamp

Evasion tilbyr både 5- og 10-kamp i dag, der vi setter sammen forskjellige øvelser etter kundenes ønsker. Så lenge det er mange forskjellige type øvelser å velge blant vil flerkamp være en god teambuildingsaktivitet som passer for absolutt alle, uansett aktivtetsnivå og alder. De fleste aktivitetene kan gjennomføres både utendørs og innendørs, og er veldig enkle å arrangere hvor det skulle være.
5-KAMP: 8000,- for inntil 20 personer, deretter 250,-/person 10-KAMP: 12000,- for inntil 20 personer, deretter 250,-/person.

Blackbox

En aktivitet der sansene og samarbeid er nøkkelen til suksess. Forestill deg at du skal løse oppgaver, finne gjenstander i sammen med ditt lag. Problemet er, rommet dere skal spille i er helt mørkt. Dere ser ingenting. En utfordrende aktivitet som krever god kommunikasjon, samhandling og koordinasjon. Dette spillet kan gjøres nær sagt hvor som helst, i konferansesalen, på hotellrommet osv. Vi rigger opp og tar dere igjennom spillet. Alt foregår på tid og gjøres som en konkurranse. Pris kr 8000,- inntil 20 personer, deretter 250,- per person.

Teambuilding for grupper

Pris på forespørsel. Ingen minimum, maks 80 personer.
Ut i Det Fri skreddersyr aktiviteter tilpasset deres behov som kan gjøres enten på området til Hotell Refsnes Gods eller i nærområdet. Det være seg vandringer med oppgaver, det kan være fem-kamp i Farmen stil med øksekast og bueskyting, eller friluftsopplevelser med fellesoppgaver knyttet til ferdsel i naturen. Kombiner dette med en fagdag eller opphold på hotellet, så har dere en perfekt dag. Alt er lavterskel med fokus på bærekraft og samhold. Sammen finner vi en løsning for deg og dine kollegaer/medlemmer/venner. Ta kontakt så finner vi en unik opplevelse for dere.

Vandring med guide til Dragonfjellet

2 timer – kr 3.000,- for inntil 10 personer. Større grupper på forespørsel.
Med lokal guide går turen fra hotellet og langs vannet nordover til vakre Refsnes Naturreservat. Her går vi på stier i vakker skog opp til Dragonfjellet, et flott utkikkspunkt med en mytisk historie. Her fyrer vi opp et lite bål eller en primus og lager god gammeldags bålkaffe mens vi nyter utsikten og hører historier fra lokalmiljøet.
Enkel tur på vei og skogssti. Booking: https://booking.refsnesgods.no/no/standalone-extras

Vandring med guide til Rødsåsen naturreservat

3-4 timer – kr 4.000,- for inntil 10 personer. Større grupper på forespørsel.
Med lokal guide går turen fra hotellet og sydover langs vannet i flatt og noe ulendt terreng. Vi beveger oss i et unikt geologisk og biologisk landskap som endrer seg underveis. Målet er Rødsåsen i Rødsåsen naturreservat, en av de tre høyeste toppene på Jeløy som gir panoramautsikt sydover og vestover i Oslofjorden. Her fyrer vi opp en primus og lager god gammeldags bålkaffe mens vi nyter utsikten og hører historier fra lokalmiljøet.
Medium tur i enkelt terreng. Booking: https://booking.refsnesgods.no/no/standalone-extras

Isbading (vinteraktivitet)

1-2 timer – kr 5.000,- for inntil 10 personer. Større grupper på forespørsel.
På stranden nedenfor Hotell Refsnes Gods legger vår isbademester til rette for felles isbading for hele gruppen. Det tennes bål og serveres varm sjokolade.
Dette er en veldig sosial aktivitet som samler gruppen om en felles øvelse. Isbademesteren vil informere om anbefalte teknikker for å få et herlig vinterbad.

Bålkurs

2 timer- kr 3.000,- for inntil 10 personer. Større grupper på forespørsel.
Dette er en hyggelig aktivitet som passer alle. Her vil dere lære å tenne bål i all slags vær, med én fyrstikk. Båltenning er en kunst som er morsom, samlende og kan være utfordrende. Etter en leksjon deles gruppen opp i grupper som sammen må gjøre det som skal til for å få tent et bærekraftig bål med kun en fyrstikk.
Mot slutten steker vi pinnebrød og lager gammeldags bålkaffe.

Stangfiske fra brygga

2 timer – kr 3.000,- for inntil 10 personer. Større grupper på forespørsel.
Rett nedenfor hotellet finner vi Oslofjorden. Her er det gode forhold for fiske fra brygge. Du trenger ikke noe utstyr eller forkunnskaper, alt du trenger er inkludert, og full opplæring og instruksjon vil bli gitt. Kasteteknikker, hvilke sluker du skal bruke, knuter, fiskearter og behandling av eventuell fangst vil bli vist deg av din fiskeguide. Dere trenger bare bestille tid, så vil alt ligge klart til bruk når dere kommer ned til vannet, og dere vil bli møtt der av vår fiskeguide. Fangsten vil vi enten tilberede på grill i vannkanten, slik at vi umiddelbart får en smak, eller vi kan avtale med kjøkkenet på Jeløy Radio om at de kan tilberede den for dere.

Kajakkopplevelse med instruktør

2 timer, Kr. 5.000,- for inntil 4 personer. Deretter kr. 750,- pr person. Maks 16 personer.
En flott måte å oppleve fjorden på. Etter en liten instruksjon padler vi en tur og nyter fjorden og det vakre landskapet på Jeløy.
Ingen erfaring nødvendig. Prisen inkluderer lokalkjent guide/instruktør, kajakk, åre, flytevest og spruttrekk.

Kajakkopplevelse for erfarne med instruktør

2 timer, Kr. 5.000,- for inntil 4 personer. Deretter kr. 750,- pr person. Maks 16 personer.
Dette er en tur for deg som har erfaring eller våttkort fra før. Vi padler en litt lengre tur i det vakre Jeløy-landskapet med strandhugg underveis. Prisen inkluderer lokalkjent guide/instruktør, kajakk, åre, flytevest og spruttrekk.

Introduksjonskurs våttkort havkajakk

4 timer, Kr 6.000,- for inntil 4 personer, deretter kr 1.250,- pr person. Maks 12 personer.
Introduksjonskurs fra Norges Padleforbund. Kurset gir Våttkort. Se kursbeskrivelse her: https://utidetfri.no/index.php/hjem/laer-a-padle-kajakk/introkurs/ 

Utleie havkajakk eller SUP

(2 timer) – 395,- for to timer – 500,- for en dag (minimum 2).
Har du våttkort kan du leie kajakk for å nyte Oslofjorden på egenhånd. Prisen inkluderer åre, flytevest og spruttrekk. SUP-leie inkluderer åre og flytevest. Utstyret leveres klar til bruk på en strand nær hotellet.

Turskøyter – Norges nye vinteraktivitet

I Moss ligger vakre Vansjø, en regulert innsjø som strekker seg over tre kommuner. Her finner du vakker villmark og mange små bortgjemte plasser. Et eldorado for den friluftsglade. På snøfattige, kalde vintre er dette et yndet sted for turskøytere. Dette er en aktivitet med stor fokus på sikkerhet, og en aktivitet som kun kan gjøres når isen er god nok. Belønningen er en fantastisk og unik naturopplevelse med lokalkjente guider/instruktører. Du bør ha noe erfaring på skøyter, og du må selv ha med skisko/støvler med enten NNN eller BC binding (Vanlige langrennsbindinger) og et komplett klesskift. Egen transport til oppmøtestedet (Isen bestemmer hvor vi starter). Prisen inkluderer to lokalkjente guider/instruktører, sekk, hjelm, skøyter, staver, kasteline og ispigger. (2-3 timer + transport t/r) – 995,- pr person (min 4 personer). Booking: https://booking.refsnesgods.no/no/standalone-extras

Hvorfor er alle de andre så rare?

– uten tvil vårt mest populære foredrag

Bli bedre kjent med hverandre, lær om hva som skjer når vi overdriver det vi er gode på og hvordan andre ser oss. Dette er foredraget du sent vil glemme. Her får man en morsom og lærerik reise gjennom 9 veldig forskjellige personlighetstyper. Dorthe Lie er en erfaren forfatter og foredragsholder og hun snakker om alvorlige tema med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Les mer om de forskjellige foredragene på www.ennea.no der du også finner en liten gratis personlighetstest, om du har lyst til å teste deg selv.

Ost & Most

De prisvinnende lokalprodusentene Rygge Meieri og Dyre Gård leverer produkter som sammen skaperglede for ganen. Ut i det fri i samarbeid med Hotell Refsnes Gods tar deg med på en spennende reise i lokale smaker. Mens Per Olav forteller om produsentenes visjon og historie tar vi for oss 4 ulike oster og 4 ulike moster. Vi smaker oss frem til hvilke sompasser best sammen. Her er ingenting som er rett eller feil, men vi garanterer en ny erfaring når mosten, sammen med osten skaper en spennendesmaksopplevelse. Denne aktiviteten passer for alle og skaper en god stemning i gruppen, familien eller vennegjengen. Pris pr pers er kr 390 + kr 2000 i lokalleie.

Beat The Hacker

«Beat the Hacker» er en engasjerende og utfordrende spillaktivitet der deltakerne, organisert i små grupper på 3-5 personer, samarbeider for å løse oppdrag og forhindre en hacker i å slette bedriftens filer. En lagleder styrer spillet fra sin datamaskin og deler skjermen med gruppen, mens oppdragene varierer fra å finne koder til å løse labyrinter og hjernetrim. Spillet kan gjennomføres fysisk, hybridt eller virtuelt, og det er tilpassbart til bedriftens temaer og behov. Alt som trengs er en datamaskin med internettilgang.

Aktivt møte

Gjør passive deltakere til aktive bidragsytere. I et aktivt møte kan man legge opp til en eller flere sesjoner hvor deltakerne får X antall oppgaver i X antall minutter på nettbrett eller PC. Antall oppgaver og type oppgaver avhenger av hvor mye tid man har tilgjengelig og hvilket innhold som er mest viktig å diskutere i den spesifikke bolken.

  • Mindre passiv lytting
  • Skap viktige diskusjoner
  • Peer-2-Peer læring – Man lærer mer av å snakke sammen
  • La de ansatte dele sine synspunkter og ideer
  • Målbart resultat