REFSNES GODS CHALLENGE
Refsnes Gods Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuildingsaktivitet. Det er en energisk og variert aktivitet, der dere tar dere rundt på stedet for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe dere skal finne eller gjøre i området. Det laget som vanligvis vinner til slutt er de som forstår styrken av godt samarbeid, som har en sterk vilje til å vinne og er de er mest kreative. Lagene konkurrerer mot hverandre og har det gøy! Pris på forespørsel.

VINSMAKING
Opplev vår særegne vinkjeller med flere tusen flasker vin! Vinsmaking og/eller middag i vinkjelleren er en uforglemmelig opplevelse – omgitt av edle årganger helt fra 1822. Vi kan tilby en rekke smakemuligheter – for eksempel kun rødviner, hvite viner, musserende/champagne*, dessertviner eller en kombinasjon av dette etter ønsker.

  • Vanlig vinpakke kr 645,- pr pers
  • Musserende vinsmaking kr 745,- pr pers
  • Champagne og Bordeauxsmaking kr 895,- pr pers

SANSELIG SJOKOLADESMAKING
Dere vil nyte håndlagede konfekter fra sjokolademisjonær Anne Kristin Bakke. Hun tar dere med på en reise i sjokoladesmakekunsten. Dere vil lære å ta alle sansene i bruk for å kjenne sjokoladens kvalitet, og dere vil oppleve at forskjellen på vanlig sjokolade og fin sjokolade er som forskjellen på saft og vin. Gjør noe som alle blir glade av – ta dere tid til nydelige smaker og gode sjokoladehistorier!
Foredrag kr 1 500,- + 150,- kr pr kuvert/person.

 

KUNSTOMVISNING PÅ REFSNES GODS
Kunst inspirerer og gir ro i sjelen. Vi er stolte av Refsnes Gods spennende samling av samtidskunst. Over 400 kunstverk er utplasserte på gjesteværelser og i samtlige fellesarealer, samt originale verk av Edvard Munch i «Restaurant Munch».  Ta en kunstpause og la deg inspirere!
30 minutter kr 750,-
60 minutter kr 1250,-.

 

POLO PÅ KUBBERØD GÅRD
Vi tilbyr alt fra gruppetimer, utdrikkningslag, firma events, til polospill og polokamper for dem som har holdt på litt lenger. Pris på forespørsel.

 

HERREGÅRDSLANDSKAPET
– en vandring i natur, kultur og historie

Interessert i tempelriddere, vikinghistorie eller krigshistorie? Eller naturens flora og fauna? Bli med kulturformidler Haakon Hattevig på en historisk vandring. En spennende aktivitet der man kan legge opp til stopp underveis.
Pris fra ca kr 2000,-.

SEILING ELLER RIB-TUR?
Hva er bedre enn frisk sjøluft etter en krevende dag? Det renser hodet og man får ny energi… Av vår erfarne seiler får man et lite teorikurs om bord i tillegg til seiltrening. Seiling eller RiB – tur skreddersys etter antall deltagere. Pris på forespørsel.

 

GREEN HAT CHALLENGE
En morsom teambuildingsaktivitet som passer alle aldre. Hver enkelt gruppe må løse oppgaver som man får via nettbrett eller mobiltelefon. Aktiviteten fungerer like bra ute som inne.
Pris fra ca kr 590,- pr person.

 

DINNER GAME
Icebreaker som får fart på middagen. Gjør deres middag til noe mer. Engasjer alle. Skap herlige samtaleemner og konkurrer mot kollegaer.
Varighet 2×15 min.
Pris fra kr 350,- pr. person.

 

AKTTEGNING ELLER SKULPTURKURS
Teori, visuelle virkemidler, form og anatomi Her er det mulighet til å tegne sitt eget kunstverk med aktmodell, eller skape sin unike skulptur i leire! Kunstneren Bruce Naigles veileder. Man kan utfolde seg i kunstnerens atelièr og få inspirasjon av nydelige skulpturer, masker og tegninger, eller man kan holde kurset på Refsnes Gods og inspireres av hotellets mange flotte kunstverk.
Pris kr 750,- pr person inkludert materiell. Fra 5-12 deltagere på skulpturkurs og Fra 5-18 deltagere på akttegning.

 

MALING & KREATIVITET
– teambuilding med pensel og lerret

Vi utfordrer deltagernes kreativitet og evne til å formidle et budskap visuelt. Våre profesjonelle instruktører er klar med staffelier, lerret, maling, pensler og alpeluer. Vi starter med en kort innføring om maling, teknikk og uttrykk. Vi fordeler 2 til 4 personer per staffeli, så deltagerne kommer lettere i gang. Våre instruktører veileder og motiverer deltagerne underveis. Vi avtaler på forhånd et egnet tema, gjerne valgt fra konferansen eller bedriften, det være seg en utfordring, en visjon eller annet tema fra dagens program. Våre instruktører evaluerer arbeidene i etterkant og gjør klar for premieutdeling. Vi velger ut noen lag som skal gi en kort presentasjon av sitt verk overfor resten av gruppen. Premier til beste lag. Aktiviteten kan foregå ute eller inne, på hotellet eller i annet egnet lokale i nærheten, gjerne som en aperitiff før middagen.
Pris eks mva pr person:
Rigg & rydd: kr 5 000,-
Per person: kr 545,- (20 – 40 deltagere), kr 495,- (41 – 100 deltagere). Priser er uten mva

ESCAPE ROOM
Escape room er et teambuilding-spill der et team på 2-8 personer blir lukket inne i et rom og skal løse oppgaver og gåter for å komme seg ut før tiden renner ut. For å vinne må man fullføre et oppdrag gjennom å løse logiske oppgaver for å låse opp kister, skap og dører, som leder til nye hint, koder og oppgaver underveis. Å spille Escape Room krever lite fysisk aktivitet, og passer for de aller fleste. Pris: kr 380,- per person.

OLABIL PIMP & RACE
– verdens morsomste og mest miljøvennlige bilrace

Olabil er gøy og bringer fram både glede og konkurranseinstinktet hos deltagerne. Arenaen står klar og vi deler gruppen i lag.som blir utstyrt med et sett med olabil chassis, flat pakkede pappesker, kniv, tape og farger. I første del av konkurransen skal lagene designe og bygge den tøffeste og råeste olabilen, gjerne teambasert, for dertter å konkurrere i et fartsfylt race mot de andre lagene. Innledende heat, semifinale etter antall lag, tilpasset antall lag som deltar. Fartskonkurransen foregår i egnet bakke eller flat bane nær hotellet.
Pris pr person eks. mva:
Rigg & rydd: kr 5 000,-
Per person: kr 575,- (20-50 pers), kr 525,- (51-100 pers)

SLÅ DEG LØS MED RYTMER?
Dans med en profesjonell danselærer. Med morsomme og enkle dansetrinn har alle det gøy med Salsa uansett form og alder. Man får brukt hele kroppen og man får en opplevelse av å være på fest i Latin Amerika! Pris på forespørsel.

 

DE BESTE AV DE BESTE
– teambuilding som tenner konkurranseinstinktet

Etter en lang dag i møterommet, vil en sosial og uhøytidelig konkurranse i frisk luft være stimulerende.  Øvelsene vil være varierte slik at alle på laget får en sjanse til å bidra med sine evner og/eller fysikk. Alle skal med! Lagene konkurrerer mot hverandre i et utvalg av varierte og morsomme øvelser, som f. eks. langskistafett, eplesanking med svømmeføtter, megapuslespill, gå planken, tårnbygging, tønnerulling, ølbollestafett, gåter, skjærgårdsscrabble, minefelt, kyst biathlon, tauknoting, petanque, pælesparking a la Drillo, tugs of war, og mange flere.
Priser eks.mva.:
Rigg & rydd: kr 6000,-
Per person fra: kr 575,- (20 – 50 deltagere) kr 525,- (51 – 100 deltagere).

REBUSLØP OG SKATTEJAKT
”Signum Grata – Jakten på Kryptogrammet” er en kombinasjon av rebusløp og skattejakt der Kryptogrammet skalfylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny oppgave løses. Løsningen gir en kode og viser vei til neste oppgave. Oppgavene er svært ulike, her kreves analytisk tenking, kreativitet, barnelære og aller viktigst; samarbeid. Engasjerende og underholdende, passer for alle. Fra 5 – 150 personer. Pris på forespørsel.

«MORD PÅ HOTELLET» ELLER BARE EN «KIDNAPPING»?
I et rollespill er dere ”midt i handlingen”. Vi stiller med en gruppe skuespillere, som innehar både viktige og uviktige roller i den ”kriminelle” handlingen som har skjedd. Dere må være med å løse saken ved aktiv etterforsking, alt fra å sjekke alibier og motiver, til å undersøke rommene, vesker, biler osv. Fra ca 20- 200 personer. Pris på forespørsel.

EN ANNERLEDES QUIZ
– (Mentometerquiz) ”Busy Brain” er en lagkonkurranse hvor kreativitet og allmennkunnskap blir satt på prøve. Oppgavene er allsidige og engasjerende, og løses med logisk og analytisk tenking samt enkle hjelpemidler. Tilpasses hvert enkelt firma som for eksempel en produktpresentasjon eller ”bli-kjent-med-en-kollega”- oppgave. Fra 10-100 personer. Pris på forespørsel.

ESCAPE TOUR
Finn og løs morsomme oppgaver rundt i bokser gjemt rundt i byen, hotellet eller eiendommen dere er på. Dere får med dere en ryggsekk pr. lag og skal her åpne en liten boks låst med hengelåser som ligger i denne. Dere får kun vite plasseringen av den første boksen. I hver boks ligger en oppgave som skal løses, samt et kart med litt historie og som viser veien til neste boks. Oppgaven går på tid!
Pris kr 8000,- inntil 20 personer, deretter 200 per person.

ESCAPE BOX
Escape box en videreutvikling av konseptet Escape room, der mye av samme type logiske oppgaver er plassert i en boks. Dette gjør at spillet kan gjøres hvor som helst, og for så store grupper man selv ønsker, ved å benytte flere bokser. Spillet hjelper grupper å samarbeide og kommunisere underveis. Passer for 1-4 personer pr. boks.
Pris kr 8000,- inntil 20 personer, deretter kr 250,- per person.

 

FLERKAMP
Evasion tilbyr både 5- og 10-kamp i dag, der vi setter sammen forskjellige øvelser etter kundenes ønsker. Så lenge det er mange forskjellige type øvelser å velge blant vil flerkamp være en god teambuildingsaktivitet som passer for absolutt alle, uansett aktivtetsnivå og alder. De fleste aktivitetene kan gjennomføres både utendørs og innendørs, og er veldig enkle å arrangere hvor det skulle være.
5-KAMP: 8000,- for inntil 20 personer, deretter 250,-/person 10-KAMP: 12000,- for inntil 20 personer, deretter 250,-/person

 

BLACKBOX
En aktivitet der sansene og samarbeid er nøkkelen til suksess. Forestill deg at du skal løse oppgaver, finne gjenstander i sammen med ditt lag. Problemet er, rommet dere skal spille i er helt mørkt. Dere ser ingenting. En utfordrende aktivitet som krever god kommunikasjon, samhandling og koordinasjon. Dette spillet kan gjøres nær sagt hvor som helst, i konferansesalen, på hotellrommet osv. Vi rigger opp og tar dere igjennom spillet. Alt foregår på tid og gjøres som en konkurranse.
Pris kr 8000,- inntil 20 personer, deretter 250,- per person.

 

VANDRING MED GUIDE TIL DRAGONFJELLET
Med lokal guide går turen fra hotellet og langs vannet nordover til vakre Refsnes Naturreservat. Her går vi på stier i vakker skog opp til Dragonfjellet, et flott utkikkspunkt med en mytisk historie. Her fyrer vi opp et lite bål eller en primus og lager god gammeldags bålkaffe mens vi nyter utsikten og hører historier fra lokalmiljøet. Enkel tur på vei og skogssti. (2 timer) – 290 pr person (min 4 personer). Booking: https://booking.refsnesgods.no/no/standalone-extras

 

VANDRING MED GUIDE TIL RØDSÅSEN NATURRESERVAT
Med lokal guide går turen fra hotellet og sydover langs vannet i flatt og noe ulendt terreng. Vi beveger oss i et unikt geologisk og biologisk landskap som endrer seg underveis. Målet er Rødsåsen i Rødsåsen naturreservat, en av de tre høyeste toppene på Jeløy som gir panoramautsikt sydover og vestover i Oslofjorden. Her fyrer vi opp en primus og lager god gammeldags bålkaffe mens vi nyter utsikten og hører historier fra lokalmiljøet. Medium tur i enkelt terreng. (3 timer) – 390,- pr person (min 4 personer) Booking: https://booking.refsnesgods.no/no/standalone-extras

TURSKØYTER – NORGES NYE VINTERAKTIVITET
I Moss ligger vakre Vansjø, en regulert innsjø som strekker seg over tre kommuner. Her finner du vakker villmark og mange små bortgjemte plasser. Et eldorado for den friluftsglade. På snøfattige, kalde vintre er dette et yndet sted for turskøytere. Dette er en aktivitet med stor fokus på sikkerhet, og en aktivitet som kun kan gjøres når isen er god nok. Belønningen er en fantastisk og unik naturopplevelse med lokalkjente guider/instruktører. Du bør ha noe erfaring på skøyter, og du må selv ha med skisko/støvler med enten NNN eller BC binding (Vanlige langrennsbindinger) og et komplett klesskift. Egen transport til oppmøtestedet (Isen bestemmer hvor vi starter). Prisen inkluderer to lokalkjente guider/instruktører, sekk, hjelm, skøyter, staver, kasteline og ispigger. (2-3 timer + transport t/r) – 995,- pr person (min 4 personer). Booking: https://booking.refsnesgods.no/no/standalone-extras

 

HVORFOR ER ALLE DE ANDRE SÅ RARE?
– uten tvil vårt mest populære foredrag

Bli bedre kjent med hverandre, lær om hva som skjer når vi overdriver det vi er gode på og hvordan andre ser oss. Dette er foredraget du sent vil glemme. Her får man en morsom og lærerik reise gjennom 9 veldig forskjellige personlighetstyper. Dorthe Lie er en erfaren forfatter og foredragsholder og hun snakker om alvorlige tema med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Les mer om de forskjellige foredragene på www.ennea.no der du også finner en liten gratis personlighetstest, om du har lyst til å teste deg selv.