Som soussjef ser vi etter deg som :

  •   Har fagbrev som kokk, gjerne med erfaring fra tilsvarende stilling
  •   Jobber selvstendig og godt i team
  •   Har ett godt øye for detaljer til gjesten
  •   Håndterer hektiske perioder like godt som rolige perioder
  •   Ønsker å være med å utvikle menyer og gi ansatte rette opplæring og motivasjon
  •   Har forståelse av matsvinn og råvare utnyttelse
  •   Liker å være kreativ like godt som gode rutiner

Som bartender og servitør ser vi etter deg som :

  • Har stor interesse og engasjement for god mat og drikke. Du er alltid blid og positiv og har «YES I CAN» attitude.
  • Jobber selvstendig og godt i team
  •  Har ett godt øye for detaljer til gjesten
  •  Håndterer hektiske perioder like godt som rolige perioder
  • Liker å være kreativ like godt som gode rutiner

Om arbeidsgiveren

Refsnes Gods har en unik vinkjeller med flere tusen forskjellige viner, og ett kvalitetsnivå i toppsjiktet hva gjelder vinkjellere i Norge. Her har vi blant annet den komplette samlingen Mouton-Rothchild- en av fem 1er Cru viner i Bordeaux. Vi har hele samlingen fra 1945 til 2005.
I idylliske omgivelser, et steinkast fra Oslofjorden, ligger Hotell Refsnes Gods på vakre Jeløy ved Moss. Refsnes Gods er et lite og intimt hotell, og med 61 rom har vi hus- og hjerterom nok til å ta godt vare på våre gjester. Våre gjester trives godt i våre historiske omgivelser. Vi legger stor stolthet i å skape den perfekte rammen rundt arrangement og selskap. Hotell Refsnes Gods eies av Classic Norway Hotels.

Classic Norway Hotels har spennende virksomheter i Norge som favner hoteller, restauranter, events og aktiviteter. Alle hotell har en unik beliggenhet bygget på kultur, natur og historie. Classic Norway Hotels er en leverandør av komplette kvalitetsprodukter til norske og internasjonale kunder fra næringsliv og ferie-/fritidsmarkedet. Hovedkontoret ligger i Molde og ivaretar drift, salg og markedsføring.