På utvalgte fredager kl. 19.00 møtes vi i baren for en aperitiff før vi kl. 19.30 går ned i vår unike vinkjeller fra 1700-tallet. Omgitt av tykke steinvegger og over 1000-via av vinflasker, utforsker vi en av Norges største og eldste vinsamlinger.

I vinkjelleren får du en introduksjon til vinens verden. Til forrett, hovedrett, ost og dessert serveres to viner per rett, såkalt vertikal smaking. Gjennom kvelden vil du lære å kjenne forskjellen på åtte viner, tilpasset rettene som serveres. Vinkelneren forklarer hvorfor noen viner passer bedre til maten, men understreker at preferanser alltid er personlige. Du vil også få lære om druetyper, regioner og smakskarakterer, med god tid til å stille spørsmål.

Kvelden avsluttes med Petits Fours og kaffe i baren, hvor du kan fortsette med en Cognac eller litt mer vin om ønskelig.

Praktisk informasjon

  • Pris: Kr 2395,- pr. person (inkludert mat, vin og kursing)
  • Maks 18 personer, minimum 6 deltakere
  • Forbehold om endring av lokale

Førstemann til mølla!

Sjekk datoer & bestill