Mat og drikke – for utsøkte måltider i historiske omgivelser

Refsnes Gods har dannet rammen rundt storslåtte feiringer i 250 år. Mat og vin har hele tiden vært i fokus her hos oss og mang en gjest har latt seg imponere. Både av vår rikholdige vinkjeller og av vårt anerkjente kjøkken. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

Langbord er dekket i herskapelig Kongesalen

Enten du leter etter en romantisk ramme rundt din store dag eller idylliske omgivelser til ditt selskap har vi et opplegg som tilpasses til nettopp deg. Restaurant Munch med sin vakre kunst og behagelige atmosfære er en destinasjon i seg selv. Besøk oss for en mat- og vinopplevelse du vil huske lenge.

Vår kjøkkensjef er glad i lokalforankret mat og benytter seg villig av Østfolds rike spiskammers. Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarer, så gjør vi det for deg. Kjøkkensjefen med sin hvite brigade lager de vakreste retter fra klassiske kjøkken med lokale råvarer. Når tradisjonelt og moderne møtes i skjønn forening er det alltid med smaken i første rekke.

Vinkjelleren i sin nåværende form ble påbegynt rundt 1970 og har hele tiden blitt opprettholdt etter alle kunstens regler. Denne langsiktige tenkning gjør at vi ofte handler vin for mange år frem i tid. Det gir oss en enestående tilgang på modne viner som du knapt finner maken til. Her finnes funn i flere prisklasser og restaurantsjefen og hans team hjelper deg gjerne med å finne frem til godbitene blant våre cirka 5000 flasker.

I Restaurant Munch serveres alltid sesongens Grand Meny. For selskaper på åtte og over, må meny og vin bestilles på forhånd. Selskap eller bryllup kan også velge fra våre selskapsmenyer.

 

Har du bestilt bord i restauranten?

På grunn av stor pågang i restauranten, anbefaler vi våre gjester å forhåndsbestille bord til middag.
Restaurant Munch er åpen fra kl 17.00 til 22.00 med mulighet for å booke bord hver halvtime.
På vakre vår- og sommerdager kan du nyte vår uteservering. Vi byr på en stor og vakker hage med deilig fjordutsikt – og på menyen vil du finne gode og rimelige retter og drikke. Vår flotte Paviljong i hagen er ypperlig til sommerfester, bryllup og jubileer. I Paviljongen kan vi dekke til ca. 60 personer.

Vi ønsker deg velkommen til Refsnes Gods. God appetitt!